Wat is een Luizterverhaal?

Een Luizterverhaal is een luisterverhaal waarin memorabele momenten met woorden en muziek tot grote hoogte worden getild. Een ode waarin mensen bedankt en bezongen worden, waarin het leven en de liefde gevierd wordt. In uw eigen woorden, uitgevoerd door mensen die begrijpen wat het is om gevoelens te verwoorden en tot in het hart te raken.

Welkom bij het grootste muzikale cadeau dat je jezelf en je dierbaren geven kan!

Het luisterverhaal kan over verschillende gebeurtenissen gaan:

  • Een liefdesverhaal,
  • een levensloop,
  • een bedrijfsjubileum,
  • een jaaroverzicht,
  • een geboorte,
  • de oprichting van een stichting,
  • het bedanken van familie, vrienden of een groep mensen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ondertussen hebben we meer dan 150 verschillende Luizterverhalen geschreven en verteld. Met steeds een ademloos publiek en lovende kritieken.

Oprecht, waargebeurd, soms aangrijpend en met een vleugje humor

Onze ‘Muzikale levensloop‘ is in 2017 bekroond met 3 bijzondere prijzen:

Waar komt Luizterverhaal vandaan?

Luizterverhaal is bedacht en ontwikkeld door Jolanda Bazen & Jörgen Versteeg van Luizter ®. Zij zijn de eersten en enigen in de Benelux. Bekijk de video en zie hoe het ooit begon…

Luizterverhaal breidt uit!

Al snel bleek het concept zo succesvol dat uitbreiding noodzakelijk was. De voorwaarde was en is nog altijd dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarom zijn er diverse audities geweest om de beste vertellers van het land te vinden. In 2018 is Luizterverhaal uitgegroeid tot een team van 7 vertellers en 4 pianisten.

Bekijk onderstaande video en ontmoet onze vertellers:

Luizterverhaal gaat internationaal!

De verhalen worden zowel in het Nederlands als in het Engels (Luizterstory) verteld. Zeker vanuit het bedrijfsleven worden Engelstalige Luizterverhalen veelvuldig aangevraagd. Dit jaar worden er Luizterverhalen verteld in Nederland, België, Spanje & Portugal.

Bekijk ons team Wat is een verteller

Luizterverhaal - ons team