Wat is een Verteller?

Een verteller van Luizterverhaal spreekt èn zingt. Hierdoor is de gesproken tekst geen standaard toespraak en wordt de bijpassende muziek geen intermezzo. Tekst en muziek zijn volledig met elkaar verweven waardoor het perfect op elkaar aansluit. Dat maakt het zo uniek. De verteller zorgt dat het Luizterverhaal de maximale impact heeft. En dat horen we keer op keer terug van de gasten. De boodschap van een Luizterverhaal raakt en verbindt.

Uitbreiding van vertellers

De zoektocht naar nieuwe vertellers was niet eenvoudig. We kwamen er al snel achter dat de meeste sprekers niet willen of kunnen zingen. De meeste zangers/zangeressen willen of kunnen niet goed spreken. Het zijn 2 verschillende disciplines. Na verschillende audities zijn wij er toch in geslaagd om 5 vertellers te vinden die het vak van vertellen verstaan! In juni 2018 zijn zij officieel gepresenteerd zoals in onderstaande video te zien is:

Opleiding van vertellers

Onze missie is keer op keer het beste Luizterverhaal vertellen. Dat betekent dan ook dat we willen blijven groeien en ontwikkelen. We werken samen met regisseurs en zangcoaches. Ook geven we elkaar actief feedback om de Luizterverhalen nog beter te maken.

Ook verteller worden?

Momenteel zijn er geen vacatures. Vul in onderstaand contactformulier vrijblijvend je gegevens & motivatie in, dan nemen we contact met je op, zodra er weer audities worden gehouden.

Bekijk ons team Wat is een Luizterverhaal