Profielfoto Jolanda

Jolanda

Verteller

Keer op keer om positieve energie rond te spreiden, waardoor de band tussen geliefden, familieleden, vrienden, of werknemers versterkt wordt.

Profielfoto Tom

Tom

Verteller

Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Het is prachtig om dit verhaal kracht bij te zetten met mooie woorden en mooie muziek.

Profielfoto Josje

Josje

Verteller

Ik vind het geweldig om Luizterverhalen te vertellen. Mensen laten voelen dat het een mooi verhaal is, met alle wendingen die erin zitten.

Profielfoto Martine

Martine

Verteller

Je maakt als verteller deel uit van een belangrijk moment in iemands leven. Liedteksten met zorg uitkiezen geeft het Luizterverhaal een diepere laag.

Profielfoto Marleen

Marleen

Verteller

Het is dé manier om iemand vanuit warmte en aandacht voor diens unieke persoonlijkheid of daden in het zonnetje te zetten. 

Profielfoto George

George

Verteller

Met het vertellen van deze verhalen, mag ik anderen op een bijzondere wijze, een warm gevoel van geluk of berusting geven, waardoor verdriet of pijn een betere plaats kan krijgen.

Profielfoto Roosje

Roosje

Verteller

Zomaar even in het leven van bijzondere mensen mogen duiken... En ze daarna een onvergetelijk cadeau geven.

Profielfoto Jörgen

Jörgen

Pianist

Herinneringen bloeien op alsof we door iemands fotoboek bladeren. De piano klinkt op de achtergrond en kleurt het verhaal subtiel. Wat is het dankbaar om deze verhalen te mogen vertolken op piano!

Profielfoto Dennis

Dennis

Pianist

Het mooiste wat je met muziek kan doen is het overbrengen emoties. Mijn drijfveer is om elk liedje zo mooi mogelijk te spelen. De combinatie van persoonlijke teksten en de muziek versterken elkaar.

Profielfoto William

William

Pianist

Profielfoto Arjan

Arjan

Pianist & audiotechnicus

“Behind every song there’s an untold story”

Loading...