Originele openingsact trouwfeest

Stel uw vraagVraag offerte aan

Jullie gaan trouwen of vieren een huwelijksjubileum zoals een zilveren bruiloft of gouden bruiloft. Hoe verras je jullie gasten op een originele en bijzondere manier? De opening van het trouwfeest is een prachtig moment om de gasten mee te nemen in jullie verhaal.

Jullie avondgasten & daggasten worden warm ontvangen op live pianomuziek (instrumentaal). Zodra alle gasten er zijn,  vragen wij de aandacht voor jullie Luizterverhaal. Vaak hebben de avondgasten de trouwceremonie overdag niet meegemaakt en missen daardoor de essentie van jullie trouwdag. Jullie vieren die dag de liefde en daar mag iedereen even bij stilstaan alvorens het feest met een band of DJ losbarst.

Met een Luizterverhaal als openingsact trouwfeest krijgt echt iedereen mee wat ze voor jullie betekenen. Wij schrijven jullie persoonlijke lovestory en vertellen het Luizterverhaal live in ca 10 minuten als een sprookje, afgewisseld met live muziekfragmenten uit bekende popsongs. Een achtbaan van emoties en herinneringen uit jullie unieke liefdesverhaal. Anekdotes en jullie meest bijzondere momenten: ‘Hoe jullie opgegroeid zijn, jullie eerste blik, de eerste date, jullie gezamenlijke avonturen, het aanzoek, tot aan het moment waarop jullie ‘ja’ hebben gezegd’. Het Luizterverhaal past ook perfect tijdens het trouwdiner en tijdens de trouwceremonie, wij noemen dat een Luizterceremonie.

Bekijk de video’s en voel of een Luizterverhaal bij jullie past!

Geïnteresseerd?
Informeer naar de mogelijkheden onderaan deze pagina!

Een Luizterverhaal is een mooie manier om bijzondere gasten zoals ouders of beste vrienden te bedanken.
werkwijze Luizterverhaal infographic - jpeg