Originele openingsact trouwfeest

Hoe verras je jullie gasten op een originele manier

Jullie gaan trouwen of vieren een huwelijksjubileum zoals een zilveren bruiloft of gouden bruiloft. Hoe verras je jullie gasten op een originele en bijzondere manier? De opening van het trouwfeest is een prachtig moment om de gasten mee te nemen in jullie verhaal.

De openingsact van jullie trouwfeest

Jullie (avond)gasten worden warm ontvangen met live pianomuziek. Zodra alle gasten er zijn, vragen wij de aandacht voor jullie Luizterverhaal. Vaak hebben de avondgasten de trouwceremonie overdag niet meegemaakt en missen daardoor de essentie van jullie trouwdag. Met een Luizterverhaal nemen we hen in de romantiek van de dag; de reden dat ze er die dag bij zijn. Jullie beste vrienden en familie kunnen we op een bijzondere manier bedanken met woorden die raken, met humor en bijpassende liedfragmenten. Jullie gasten weten hierdoor wat ze voor jullie betekenen. Na het Luizterverhaal kan de band of DJ het feest voorzetten.

Meer weten?

Stel uw vraagBekijk onze werkwijze

Een Luizterverhaal is een mooie manier om bijzondere gasten zoals ouders of beste vrienden te bedanken.

Jullie persoonlijke lovestory

Wij schrijven jullie persoonlijke lovestory en vertellen het Luizterverhaal live in ca 10-15 minuten als een sprookje, afgewisseld met live muziekfragmenten uit bekende popsongs. Een achtbaan van emoties en herinneringen uit jullie unieke liefdesverhaal. Anekdotes en jullie meest bijzondere momenten: ‘Hoe jullie opgegroeid zijn, jullie eerste blik, de eerste date, jullie gezamenlijke avonturen, het aanzoek, tot aan het moment waarop jullie ‘ja’ hebben gezegd’. Het Luizterverhaal past ook perfect tijdens het trouwdiner en tijdens de trouwceremonie, wij noemen dat een Luizterceremonie.