Luizterverhaal als verrassende openingsact evenement

Gasten worden warm ontvangen op pianomuziek, waarna het evenement wordt geopend met een Luizterverhaal. In het Luizterverhaal beschrijft het thema van het evenement (congres of symposium) op unieke wijze. De verteller wordt begeleid met live pianomuziek. De belangrijkste speerpunten uit uw boodschap worden benoemd en bezongen met een liedfragment uit een bekende popsong. Hierdoor komt uw boodschap echt binnen!

Een verteller als dagvoorzitter

Nadat wij het Luizterverhaal hebben verteld als openingsact evenement, kan onze verteller in de rol van dagvoorzitter de overige sprekers aankondigen in de vorm van een kort Luizterverhaal. Iedere spreker krijgt een eigen introductie met een bijpassend liedfragment. Waarmee een mooie brug wordt gemaakt van spreker naar spreker. Het officiële programma wordt ook afgesloten met een bijpassend liedfragment. Muziek vormt hiermee de rode draad in het programma.

Congres Duurzaamheid en Innovatie

Luizterverhaal als openingsact evenement
De gemeente Goeree Overflakkee (Energy Island) organiseerde een congres over Duurzaamheid en Innovatie. Het congres werd geopend met een Luizterverhaal als openingsact evenement, in combinatie met zandkunstenaar Gert van der Vijver. Na deze bijzondere opening, werden de sprekers op unieke wijze aangekondigd: Maarten Steinbuch (hoogleraar TU/e), Bernard Wientjes (De Bouwagenda) en Steven van Eijck (voorzitter RAI vereniging).