Nieuwjaarstoespraak

Terugblik naar 2018 in vogelvlucht

Het einde van het jaar is in zicht en dat is traditioneel het moment dat de directeur, voorzitter of leidinggevende zijn/haar collega’s wil bedanken voor het afgelopen jaar. Het ideale moment is tijdens de kerstborrel of nieuwjaarsreceptie. Maar hoe zorgt u ervoor dat er aandachtig geluisterd wordt naar uw nieuwjaarstoespraak? Hoe zorgt u ervoor dat uw boodschap puur en oprecht overkomt?

Stelt u zich eens voor: Een bedankje aan uw collega’s maar dan niet een standaard woordje. Maar net even iets anders: Een onvergetelijke ervaring voor uw bedrijf.

Een Luizterverhaal blikt terug op het afgelopen jaar en er worden mensen in het bijzonder bedankt. Dit op een speciale manier, door middel van warme pianoklanken en een omhelzende stem. De meest memorabele momenten van het afgelopen jaar worden verteld en daarbij worden er passende stukjes uit bekende popsongs bij gezongen. Hierdoor versterkt het verhaal zich en krijgt het zo een onvergetelijke ervaring.

‘’I want to thank you for giving me the best day of my life
Oh just to be with you is having the best day of my life’’
                                                                                     ~ Thank you – Dido ~

Na het Luizterverhaal proosten de gasten op een succesvol 2019 met hopelijk opnieuw veel hoogtepunten. Live achtergrondmuziek zorgt voor een ontspannen sfeer waar nieuwe ideeën geboren worden.

Bergh Bouw koos de afgelopen 2 jaar voor een Luizterverhaal als inspirerende nieuwjaarstoespraak. Alles werd besproken: de verschillende projecten, het teamuitje, de jubilarissen en een korte vooruitblik op het nieuwe jaar. Alle gasten voelden zich betrokken, luisterden aandachtig en zijn een geweldige ervaring rijker.

Tip: Combineer een Luizterverhaal met aansluitend live achtergrondmuziek of een DJ.