Muzikale Levensloop

Muzikale Levensloop Luizterverhaal

We vertellen de levensloop van uw dierbare op bijzondere wijze in de vorm van een Luizterverhaal. Als een ode aan het leven wordt het levensverhaal in ca 10 á 20 minuten door ons verteld. De hoofdstukken worden afgewisseld met korte live muziekfragmenten van toepasselijke bekende liedjes.

Naast Luizterverhalen kunnen wij tijdens een uitvaart ook live muziek verzorgen. Dit kan zowel piano als een combinatie met zang zijn. Onze verteller Jolanda Bazen is ook beschikbaar als woorddienstbegeleider.

Onderstaande links verwijzen naar onze Luizter website. Onder de naam Luizter verzorgen wij live muziek tijdens:

Stem Luizterverhaal ‘Muzikale Levensloop’ naar de eerste plaats van de Yarden Afscheidsprijs 2017

Stemmen kan op de volgende manier:

  • Klik op deze link en vink het oranje duimpje aan
  • Vul vervolgens uw emailadres in en bevestig uw stem via de daaropvolgende email(link). De email kan in uw spambox belanden!

Alvast bedankt voor uw stem!

Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering

Een uitvaartdienst of herdenkingsceremonie ceremonie is naast het afscheid nemen & herdenken, vooral ook een mooie herinnering aan een uniek mens, met een leven wat het waard was om geleefd te worden.

Ieder leven verdient een bijzonder afscheid
Traditioneel kan iemands levensloop (chronologisch) voorgelezen worden. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden. Met een muzikale levensloop worden de mooie momenten en anekdotes door ons heel puur verteld en bezongen, waardoor iedereen deze bijzondere gebeurtenissen weer haarscherp herbeleefd en voor ogen ziet.

Muzikale levensloop tijdens de uitvaart van mijn vader

“2 december 2016 namen we afscheid van mijn eigen vader. In voorbereiding op zijn uitvaart hebben we zijn levensloop op muziek gezet. Hierbij hebben we veel bijzondere momenten gekoppeld aan bijpassende liedfragmenten waardoor zijn levensverhaal letterlijk tot leven kwam. Het was alsof je door een fotoboek bladert en met een glimlach terugdenkt aan de bijzondere tijd, die toen nog zo normaal leek. Ondanks het verdriet van het verlies, voelde het tegelijkertijd goed om zijn leven op deze manier te herinneren. Op de best mogelijke manier vierden we dat we hem bij ons hebben gehad. Na afloop van de uitvaartdienst kregen we erg veel reacties van hoe warm en bijzonder de uitvaartdienst was. Het enthousiasme van de mensen voelde soms bijna ongemakkelijk. We stonden er die dag niet als Luizter, maar als zoon en schoondochter die afscheid namen van onze (schoon)vader. Met het vertellen van zijn Luizterverhaal gaven we troost aan onze naaste familie en aan hechte vrienden en bekenden. Het was voor ons heel bijzonder om dit te mogen en kunnen doen.
Jörgen Versteeg”

Kosten:
Voor uitvaarten hanteren wij voor het Luizterverhaal Levensloop een aangepaste prijs a € 995,-
Aanvullend live liedjes heeft een meerprijs van € 150,-
Een live audio opname van het Luizterverhaal bedraagt additioneel: € 100,-

Onderstaande foto is gemaakt door Corné Photography

Muzikale Levensloop

De video’s op deze pagina zijn door State of Dreaming Films opgenomen tijdens een openbare herdenkingsceremonie bij Crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom.