Muzikale Levensloop

De zoektocht naar woorden bij een afscheid is altijd moeilijk. Nog moelijker kan het zijn om deze woorden uit te spreken. Een Luizterverhaal kan u hierbij helpen. Het geeft precies weer wat u belangrijk vindt en over wil brengen. Met de juiste woorden, de mooiste muziek en het diepste gevoel. Een Luizterverhaal is een variant op de traditionele levensloop. In onze Muzikale Levensloop ‘vieren we het leven’ door herinneringen te vertellen en te bezingen. Een troostcadeau voor alle aanwezigen.

Wat is een Muzikale Levensloop?

De memorabele momenten uit het leven van uw dierbare, deelt u met ons in een voorgesprek. We helpen u herinneringen te kiezen die voor u de grootste waarde hebben. Daarna verwerken we uw bijdrage tot een persoonlijk levensverhaal. Hierbij zoeken we toepasselijke liedfragmenten uit bekende en geliefde liedjes.

Muzikale Levensloop: de combinatie van het gesproken woord, de zang en de pianoklanken raakt niet alleen het hart, maar ook de ziel. Het verhaal dat zo intens gesproken en gezongen wordt, komt hierdoor op gevoelsniveau bij de aanwezigen binnen. Een intiem en ontroerend onderdeel van het afscheid dat alle aanwezigen lang zal bijblijven en troosten. Door de emotionele (h)erkenning kan een Luizterverhaal bijdragen aan het rouwproces.

Tijdens de afscheidsdienst wordt de Muzikale Levensloop op een unieke en respectvolle wijze door de spreker verteld en gezongen, begeleid door een pianist. Deze muzikale begeleiding geeft kleur en gevoel aan de teksten, met de emotie die daarbij past. Wij kunnen live een audio-opname maken, die u later zo vaak u maar wilt kunt beluisteren.

Bekijk onze werkwijze Artikel in To Be Magazine

Luizterverhaal Muzikale levensloop is in 2017 bekroond met 3 bijzondere prijzen:

Kosten:

Luizterverhaal Muzikale Levensloop vanaf € 1695,-
(incl. 3 dagen voorbereiding: persoonlijk interview, verhaal schrijven & optreden op locatie. Reiskosten zijn binnen Nederland ook inclusief) 
Aanvullend live liedjes: prijs op aanvraag

Vraag een offerte aan

Onze verteller Jolanda Bazen is ook beschikbaar als woorddienstbegeleider. Onderstaande links verwijzen naar onze website: Luizter. Onder deze naam verzorgen wij live muziek tijdens:

Ieder leven verdient een bijzonder afscheid