Stel uw vraagVraag offerte aan

Muzikale levensloop

Wij zijn Luizter en wij vertellen Luizterverhalen. Muzikale levensverhalen als nieuwe variant op de traditionele levensloop. In onze muzikale levensloop richten we ons op de mooie dingen die in het leven zijn gebeurd. We ‘vieren van het leven’ en belichten de dierbare herinneringen.

Tijdens de afscheidsdienst wordt de muzikale levensloop op unieke, gevoelige en respectvolle wijze door de spreker, vertelt èn gezongen, begeleid door een pianist. Wij kunnen live een audio opname maken, die u later zo vaak u maar wilt kunt beluisteren.

Luizterverhaal Muzikale levensloop is in 2017 bekroond met 3 bijzondere prijzen:

Wat is een Muzikale levensloop

De memorabele momenten uit het leven van uw dierbare, worden door ons opgeschreven. Bij deze tekst zoeken we toepasselijke liedfragmenten uit bekende en geliefde liedjes.

De combinatie van het gesproken woord, de zang en de pianoklanken raakt een ander deel van de ziel. Het verhaal komt hierdoor echt binnen en ondersteund daarmee het rouwproces.

Kosten:
Luizterverhaal muzikale levensloop vanaf € 1695,-
(incl. 3 dagen voorbereiding: persoonlijk interview, verhaal schrijven & optreden op locatie. Reiskosten zijn binnen Nederland ook inclusief) 
Aanvullend live liedjes: prijs op aanvraag

Vraag een offerte aan

Onze verteller Jolanda Bazen is ook beschikbaar als woorddienstbegeleider. Onderstaande links verwijzen naar onze website: Luizter. Onder deze naam verzorgen wij live muziek tijdens:

Ieder leven verdient een bijzonder afscheid

Een uitvaartdienst of herdenkingsceremonie ceremonie is naast het afscheid nemen & herdenken, vooral ook een mooie herinnering aan een uniek mens, met een leven wat het waard was om geleefd te worden. Traditioneel kan iemands levensloop (chronologisch) voorgelezen worden. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden. Met een muzikale levensloop worden de mooie momenten en anekdotes door ons heel puur verteld en bezongen, waardoor iedereen deze bijzondere gebeurtenissen weer haarscherp herbeleefd en voor ogen ziet.

De dierbaarste herinneringen bewaar je niet in je hoofd maar in je hart!

Muzikale Levensloop

Bovenstaande foto is gemaakt door Corné Photography

Muzikale levensloop tijdens de uitvaart van mijn vader

“2 december 2016 namen we afscheid van mijn eigen vader. In voorbereiding op zijn uitvaart hebben we zijn levensloop op muziek gezet. Hierbij hebben we veel bijzondere momenten gekoppeld aan bijpassende liedfragmenten waardoor zijn levensverhaal letterlijk tot leven kwam. Het was alsof je door een fotoboek bladert en met een glimlach terugdenkt aan de bijzondere tijd, die toen nog zo normaal leek. Ondanks het verdriet van het verlies, voelde het tegelijkertijd goed om zijn leven op deze manier te herinneren. Op de best mogelijke manier vierden we dat we hem bij ons hebben gehad. Na afloop van de uitvaartdienst kregen we erg veel reacties van hoe warm en bijzonder de uitvaartdienst was. Het enthousiasme van de mensen voelde soms bijna ongemakkelijk. We stonden er die dag niet als Luizter, maar als zoon en schoondochter die afscheid namen van onze (schoon)vader. Met het vertellen van zijn Luizterverhaal gaven we troost aan onze naaste familie en aan hechte vrienden en bekenden. Het was voor ons heel bijzonder om dit te mogen en kunnen doen.

Jörgen Versteeg”


Muzikale levensloop video door State of Dreaming

Op deze pagina staan diverse live video’s van tijdens een herdenkingsceremonie. De videobeelden zijn in overeenstemming met de aanwezige gasten gemaakt door State of Dreaming Films bij Crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom.