Klanten vertellen over Luizterverhaal

Hieronder vind je reviews van klanten tijdens diverse gelegenheden. De reviews zijn veelal afkomstig van externe websites zoals: Google mijn bedrijf, Facebook, ThePerfectWedding en Bruiloftervaring.nl.
Voor aanstaande bruidsparen hebben we alle bruiloftsreviews op een aparte review pagina gezet.

Reviews bruidsparen

Luizterverhaal tijdens Kerstdiner Bergh Bouw

“Eind december voor de 2e maal Luizter te gast gehad om ons Bergh Bouw kerstfeest op te luisteren met een mooi stukje muziek met…. het Luizterverhaal; een hele mooie en unieke manier om de hoogtepunten van ons bedrijf van het afgelopen jaar de revue te laten passeren. Met bijpassende muziek af en toe een scherpe ondertoon. Een topavond, bedankt!

Koen Haest, Bergh Bouw”

Luizterverhaal tijdens feestelijk diner (bedanken vrijwilligers)

“De UVV Roosendaal hield helaas na bij 40 jaar op te bestaan! Al onze vrijwilligers (170) kregen een feestelijk diner aangeboden en daarbij een Luizterverhaal. 170 man waren binnen enkele seconden muisstil! Een prachtig zeer toepasselijk verhaal, iedereen voelde zich persoonlijk aangesproken!
Heel bijzonder en zeker aan te bevelen! Jørgen en Jolanda bedankt en chapeau!”

Hetty Vredenduin, UVV Roosendaal
Bron: Google recensie

Luizterverhaal als openingsact congres

“Niets dan lof voor Jörgen en Jolanda die met hun Luizterverhaal over Moment Design precies de juiste snaar wisten te raken bij de aanwezige fotografen op ons Fotografen Festival.
In een prachtig verhaal namen ze onze collega’s mee in de techniek die erop gericht is om echte emoties los te maken tijdens een fotosessie. Hoe mooi is het dan als je mensen ziet wegdromen, ziet lachen en dat er zelfs hier en daar een klein traantje weggeslikt wordt omdat de mensen geraakt zijn.

Bedankt voor een hele fijne samenwerking!”

Loes Rommens, Moment Design
Bron: Google recensie

Officiële opening Chocolate Company Rotterdam

“Wij hebben de opening van ons mooie nieuwe Chocolate Company Café Rotterdam laten verzorgen door deze twee bijzondere mensen. Luizterverhaal: Een echte aanrader als je iets anders wil dan het gebruikelijke lintje knippen.”

Mario & Stephan
Bron: Facebook recensie

Luizterverhaal als openingsact congres

“Luizter heeft tijdens het congres voor de Zuid-Hollandse bestuurders een prachtig luizter verhaal verteld over burgerparticipatie. Ondanks dat het lastig is een verhaal te maken over dit onderwerp, is het Luizter gelukt om de zaal hierin mee te nemen. Het publiek was zeer onder de indruk en enthousiast ontroerd. Men raakte er niet over uitgepraat en we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen na hun optreden. Wij raden Luizter zeker aan voor zakelijke doeleinden.” 

Chantal van Berkum, Gemeente Goeree Overflakkee

Het Luizterverhaal Romar tijdens open dag

“Luizter bezong en vertelde de belangrijkste momenten van Romar: zowel succesmomenten, grappige weetjes, als droevige tijden waarin het niet altijd mee zat. Team Romar was geraakt en er werd hier en daar een traantje weggepinkt en een brok weggeslikt. Niet alleen het team van Romar was geraakt, ook partners en bezoekers waren ontroerd door de inhoud van het verhaal, en de verrassende manier waarop het gepresenteerd en verwoord werd. Luizter was een inspirerende bron van sfeer deze dag en kleurde deze dag volkomen paars. Luizter begreep volledig welk gevoel overgebracht moest worden en raakte precies de juiste toon. De muziek van Luizter droeg bij aan een échte totaalbeleving tijdens ons evenement. 

Bedankt voor jullie fantastische bijdrage en het uitdragen van het Romar-gevoel.”

Romar Led’s Design Experience

Meer weten?

Stel uw vraagBekijk onze werkwijze