Klanten vertellen over Luizterverhaal

Luizterverhaal als openingsact congres

“Niets dan lof voor Jörgen en Jolanda die met hun Luizterverhaal over Moment Design precies de juiste snaar wisten te raken bij de aanwezige fotografen op ons Fotografen Festival.
In een prachtig verhaal namen ze onze collega’s mee in de techniek die erop gericht is om echte emoties los te maken tijdens een fotosessie. Hoe mooi is het dan als je mensen ziet wegdromen, ziet lachen en dat er zelfs hier en daar een klein traantje weggeslikt wordt omdat de mensen geraakt zijn.

Bedankt voor een hele fijne samenwerking!

Loes Rommens, Moment Design”
Bron: Google recensie

Luizterverhaal als openingsact trouwfeest

“Zoals jullie ons verhaal hebben verteld tijdens het trouwfeest was adembenemend goed (onbetaalbaar gewoon). De manier waarop jullie werken en het werk wat jullie uiteindelijk leveren is net zo mooi en bijzonder zoals jullie als koppel

Bedankt!

Erik & Gohar”
Bron: Facebook recensie

Officiële opening Chocolate Company Rotterdam

“Wij hebben de opening van ons mooie nieuwe Chocolate Company Café Rotterdam laten verzorgen door deze twee bijzondere mensen. Luizterverhaal: Een echte aanrader als je iets anders wil dan het gebruikelijke lintje knippen.

Mario & Stephan”
Bron: Facebook recensie

Luizterceremonie bij de Schone Lei – Rotterdam

“Na de ceremonie kwam iedereen naar ons toe om te vertellen hoe ontroerend en bijzonder het was en daar kunnen we ons helemaal bij aansluiten. Het heeft onze ceremonie heel speciaal en persoonlijk gemaakt. Wij zouden Luizter bij iedereen aanraden.

Heel erg bedankt voor onze nooit te vergeten luizterceremonie! 

Tom & Marin”
Bron: Facebook recensie

Luizterverhaal als openingsact congres

“Luizter heeft tijdens het congres voor de Zuid-Hollandse bestuurders een prachtig luizter verhaal verteld over burgerparticipatie. Ondanks dat het lastig is een verhaal te maken over dit onderwerp, is het Luizter gelukt om de zaal hierin mee te nemen. Het publiek was zeer onder de indruk en enthousiast ontroerd. Men raakte er niet over uitgepraat en we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen na hun optreden. Wij raden Luizter zeker aan voor zakelijke doeleinden.  

Chantal van Berkum, Gemeente Goeree Overflakkee”

Luizterceremonie op Slot Moermond

“Luizter heeft op basis van onze input een mooi levensverhaal samengesteld en de muziek gekozen, hun muziekkennis heeft gezorgd voor perfecte nummers bij elk onderdeel van ons verhaal. De fantastische stem van Jolanda en het mooie pianospel van Jörgen hebben gezorgd voor een lach en een traan. Het was een onvergetelijke herinnering, niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten.

Liefs Judith en Rick”
Bron: Google recensie

Luizterverhaal tijdens trouwdiner

“Als kers op de taart werd ons liefdesverhaal prachtig verteld met muziek!! Niet twijfelen, gewoon doen! Is het geld meer dan waard!

Ron & Petra”
Bron: ThePerfectWedding.nl

Het Luizterverhaal Romar tijdens open dag

“Luizter bezong en vertelde de belangrijkste momenten van Romar: zowel succesmomenten, grappige weetjes, als droevige tijden waarin het niet altijd mee zat. Team Romar was geraakt en er werd hier en daar een traantje weggepinkt en een brok weggeslikt. Niet alleen het team van Romar was geraakt, ook partners en bezoekers waren ontroerd door de inhoud van het verhaal, en de verrassende manier waarop het gepresenteerd en verwoord werd. Luizter was een inspirerende bron van sfeer deze dag en kleurde deze dag volkomen paars. Luizter begreep volledig welk gevoel overgebracht moest worden en raakte precies de juiste toon. De muziek van Luizter droeg bij aan een échte totaalbeleving tijdens ons evenement. 

Bedankt voor jullie fantastische bijdrage en het uitdragen van het Romar-gevoel.

Romar Led’s Design Experience”

Meer weten?

Stel uw vraagBekijk onze werkwijze