Klanten vertellen over Luizterverhaal

Luizterverhaal als openingsact

“Niets dan lof voor Jörgen en Jolanda die met hun Luizterverhaal over Moment Design precies de juiste snaar wisten te raken bij de aanwezige fotografen op ons Fotografen Festival.
In een prachtig verhaal namen ze onze collega’s mee in de techniek die erop gericht is om echte emoties los te maken tijdens een fotosessie. Hoe mooi is het dan als je mensen ziet wegdromen, ziet lachen en dat er zelfs hier en daar een klein traantje weggeslikt wordt omdat de mensen geraakt zijn.

Bedankt voor een hele fijne samenwerking!

Loes Rommens, Moment Design”

Luizterceremonie op Slot Moermond

“Luizter heeft op basis van onze input een mooi levensverhaal samengesteld en de muziek gekozen, hun muziekkennis heeft gezorgd voor perfecte nummers bij elk onderdeel van ons verhaal. De fantastische stem van Jolanda en het mooie pianospel van Jörgen hebben gezorgd voor een lach en een traan. Het was een onvergetelijke herinnering, niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten.

Liefs Judith en Rick”
Bron: Google recensie

Luizterverhaal tijdens trouwdiner

“Als kers op de taart werd ons liefdesverhaal prachtig verteld met muziek!! Niet twijfelen, gewoon doen! Is het geld meer dan waard!

Ron & Petra”
Bron: ThePerfectWedding.nl

Het Luizterverhaal Romar tijdens open dag

“Luizter bezong en vertelde de belangrijkste momenten van Romar: zowel succesmomenten, grappige weetjes, als droevige tijden waarin het niet altijd mee zat. Team Romar was geraakt en er werd hier en daar een traantje weggepinkt en een brok weggeslikt. Niet alleen het team van Romar was geraakt, ook partners en bezoekers waren ontroerd door de inhoud van het verhaal, en de verrassende manier waarop het gepresenteerd en verwoord werd. Luizter was een inspirerende bron van sfeer deze dag en kleurde deze dag volkomen paars. Luizter begreep volledig welk gevoel overgebracht moest worden en raakte precies de juiste toon. De muziek van Luizter droeg bij aan een échte totaalbeleving tijdens ons evenement. 

Bedankt voor jullie fantastische bijdrage en het uitdragen van het Romar-gevoel.

Romar Led’s Design Experience”

Meer weten?

Stel uw vraagBekijk onze werkwijze