Klanten vertellen over Luizterverhaal

Huwelijksaanzoek met Luizterverhaal

“Tijdens het Luizterverhaal heb ik mijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Het is zo gaaf hoe hun jouw woorden die je moeilijk vind te zeggen vertellen / zingen.

Stephan & Sabrina, 15 februari 2017”
Bron: Google recensie

Luizterverhaal jaarverslag Bergh Bouw

“het Luizterverhaal; een hele mooie en unieke manier om de hoogtepunten van ons bedrijf van het afgelopen jaar de revue te laten passeren. Met bijpassende muziek af en toe een scherpe ondertoon. 

Koen Haest, 16 december 2016
Bron: Google recensie

Luizterverhaal tijdens trouwdiner

“Een heel mooi luizterverhaal gemaakt voor tijdens het diner en alle gasten waren zeer enthousiast over onze keuze. Een super ervaring met een heel leuk en gezellig stel.

Bedankt en voor iedereen een aanrader!

Richard & Marja, 30 september 2016”
Bron: ThePerfectWedding

Luizterceremonie op Slot Moermond

“Luizter heeft op basis van onze input een mooi levensverhaal samengesteld en de muziek gekozen, hun muziekkennis heeft gezorgd voor perfecte nummers bij elk onderdeel van ons verhaal. De fantastische stem van Jolanda en het mooie pianospel van Jörgen hebben gezorgd voor een lach en een traan. Het was een onvergetelijke herinnering, niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten.

Liefs Judith en Rick, 10 september 2016”
Bron: Google recensie

Luizterverhaal tijdens trouwdiner

“Als kers op de taart werd ons liefdesverhaal prachtig verteld met muziek!! Niet twijfelen, gewoon doen! Is het geld meer dan waard!

Ron & Petra – 2 september 2016”
Bron: ThePerfectWedding.nl

Luizterverhaal aan het begin van het trouwfeest

“Waarom? Gewoon omdat wij altijd alles een beetje anders doen dan andere…. op een trouwbeurs kwamen wij Luizter tegen. Het idee om ons liefdes verhaal zo te vertellen vonden wij geweldig! Op 20 augustus waren zij dan ook onze ” verrassing”. Eerlijk is eerlijk wij hadden een beetje onze twijfels of dit eigelijk wel iets voor ons was? Nou en of dit iets was! Hier hebben wij geen moment spijt van gehad! Iedereen was doodstil en ons verhaal werd prachtig verteld met veel emoties en ook humor en met prachtige nummers. Zelfs “ons” liedje wat erg onbekend is zong Jolanda prachtig, waardoor er in de zaal zelfs wat traantjes werden weg gepikt. We hebben echt ontzettend genoten! We kregen ook alleen maar leuke en positieve reacties. Echt een aanrader als je wat unieks wilt doen op je bruiloft!

Kenneth & Cindy, 20 augustus 2016”
Bron: Bruiloftervaring.nl

Het Luizterverhaal Romar tijdens open dag

“Luizter bezong en vertelde de belangrijkste momenten van Romar: zowel succesmomenten, grappige weetjes, als droevige tijden waarin het niet altijd mee zat. Team Romar was geraakt en er werd hier en daar een traantje weggepinkt en een brok weggeslikt. Niet alleen het team van Romar was geraakt, ook partners en bezoekers waren ontroerd door de inhoud van het verhaal, en de verrassende manier waarop het gepresenteerd en verwoord werd. Luizter was een inspirerende bron van sfeer deze dag en kleurde deze dag volkomen paars. Luizter begreep volledig welk gevoel overgebracht moest worden en raakte precies de juiste toon. De muziek van Luizter droeg bij aan een échte totaalbeleving tijdens ons evenement. 

Bedankt voor jullie fantastische bijdrage en het uitdragen van het Romar-gevoel.

Romar Led’s Design Experience – 8 december 2015”