”Nog 24 dagen tot Kerst”

Hoe bedankt u uw medewerkers voor hun inzet?

De dagen voor kerst zijn een mooi moment om medewerkers te bedanken voor hun inzet. Traditioneel zien we gebeuren met een borrel of diner en een ‘standaard’ woordje vanuit de directeur of manager. Maar het kan ook anders!

Hoe Rico Verhoeven zijn team bedankte tijdens het kerstdiner

Rico zocht een manier om zijn team oprecht te bedanken. Ze staan het hele jaar door voor hem klaar.
Bekijk hier de video waarin de wereldkampioen kickboksen zijn team bedankte met een Luizterverhaal tijdens het kerstdiner.

Een muzikale terugblik op de hoogtepunten uit het bedrijfsjaar

Stelt u zich eens voor: Kerst 2018. Collega’s worden welkom geheten met een drankje en warme pianoklanken. Daarna komt het moment dat we u en uw collega’s mee terugnemen naar de meest memorabele momenten uit het bedrijfsjaar 2018. Daarin kunnen we ook de medewerkers afzonderlijk benoemen en bedanken voor hun inzet. Ook vertellen we over nieuwe projecten, het teamuitje en andere bijzondere momenten.

Al deze ingrediënten schakelen we aaneen tot een krachtig Luizterverhaal, waarbij jullie gasten van begin tot eind geboeid blijven. Keer op keer blijkt Luizterverhaal een unieke manier om de ontwikkeling van een bedrijf en haar medewerkers uiteen te zetten.

Met een Luizterverhaal bereiken en raken we gegarandeerd alle gasten, omdat onze vertellers in hun verhaal de juiste balans tussen humor en emotionele betrokkenheid weten te vinden! De combinatie van afwisselend spreken en zingen door dezelfde verteller, zorgt dat de boodschap echt binnenkomt. Een Luizterverhaal mist zijn uitwerking nooit.

“We’re one, but we’re not the same, we got to carry each other”  (U2)

 

Wilt u ook een onvergetelijke kerstborrel?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen (overdag) binnen 3 uur contact met u op!