Hoe raak je de gasten op een bedrijfsevent?

Bedrijfsevenement:

Hoe open je een bedrijfsevenement op een originele manier? Denk aan de opening van een congres, symposium of openingshandeling als feestelijk opening van een nieuwe vestiging of locatie. Met een Luizterverhaal vertellen we uw boodschap, uw verhaal op een indrukwekkende manier.

Luizterverhaal met de Zandtovenaar
Tijdens het congres van Energy Island Goeree-Overflakkee verzorgden we samen met de Zandtovenaar een spectaculaire opening met een Luizterverhaal over duurzaamheid en innovatie.

Luizterverhaal Emma kinderziekenhuis:

Roosje vertelde tijdens het 5-jarig lustrum van Emma Thuisteam een Luizterverhaal over hoe bijzonder en belangrijk de zorg is, die door de zorgprofessionals geleverd wordt.

Company storytelling:

Hoe vertelt u op een innovatieve manier waar uw bedrijf of product/dienst voor staat. Een mooi voorbeeld is het Luizterverhaal van Roparun waarin we in de vorm van een Luizterverhaal uitleggen wat Roparun is en waar Roparun voor staat. Onderstaande video is opgenomen tijdens een teambijeenkomst in het Nieuwe Luxortheater in Rotterdam.

Bedrijfsjubileum:

Het bedrijf bereikt een kroonjaar en dat mag gevierd worden. Wat is er mooier dan om de meest bijzondere momenten uit de bedrijfshistorie: van concept naar opstart van het bedrijf; van opening kantoor naar eerste (grote) klant(en), van oprichter naar bedrijf met medewerkers. Met mooie anekdotes vertellen en bezingen we de hoogtepunten uit de bedrijfshistorie. Dit is ook een mooi moment om collega’s op een bijzondere manier te bedanken.

Onderstaande video is een fragment uit het Luizterverhaal over 60 jaar Luyten Adviesgroep.

Kerstcadeau voor uw medewerkers:

Bedank u medewerkers op een oprechte manier met een persoonlijk Luizterverhaal. Onderstaande video laat zien hoe kickbokser Rico Verhoeven zijn team op een bijzondere manier bedankt heeft met een Luizterverhaal.

Lees meer over Luizterverhaal als kerstcadeau

Terugblik op het afgelopen jaar:

Nieuwjaarsreceptie 2019: Blik met uw gasten terug op het afgelopen jaar in de vorm van een Luizterverhaal.

Lees meer over Luizterverhaal terugblik op het afgelopen jaar

werkwijze Luizterverhaal infographic - jpeg